Daikin

Ratkaisuja kaikkein kylmimpiin olosuhteisiin

Daikin lämpöpumput on suunniteltu toimimaan -25°C ulkolämpötilaan saakka uusia teknisiä innovaatioita käyttämällä, jotka on optimoitu pohjoisiin olosuhteisiin. Ulkoyksiköiden ainutlaatuinen vapaasti ripustettu höyrystinkenno varmistaa että laitteen alaosaan ei pääse kertymään jäätä. Jopa -25°C lämpötilassa Daikin lämpöpumput varmistavat erinomaisen lämmitystehon ja korkean vuotuisen hyötysuhteen.

DAIKIN Nordic Mainstream

Daikin Mainstream-ilmalämpöpumpussa on korkea vuosihyötysuhde ja energialuokka (A++) yhdistettynä käytännöllisiin ominaisuuksiin. Laite on suunniteltu ja varustettu suomalaista käyttäjää varten. Linjakas ja huomaamaton muotoilu.

Daikin Slim Compact

Daikin Slim Compact on tehokas ilmalämpöpumppu kohteisiin, joissa tilaa on vähän käytettävissä. Daikin Slim Compact on suunniteltu Pohjolan ankaraan ilmastoon, antaen jopa 3,8 kW lämmitystehoa vielä -15 °C:ssa.

Daikin Emura

Daikin Emura -ilmalämpöpumppu on ainutlaatuinen sekoitus hienostunutta muotoilua ja huipputason laatua.
Laite on saatavana sekä harjattuna alumiinisena tai kristallipintaisena mattavalkoisena. Taattu toiminta ympäri vuoden.

Daikin Ururu Sarara

Daikin Ururu Sarara on ilmalämpöpumppujen suunnannäyttäjä. Markkinoiden korkein energiatehokkuus A+++. Mikäli haluat parhaan mahdollisen, tässä on tuote juuri sinulle. Laite varustettuna kaikilla edistyksellisillä ominaisuuksilla