Alti-Systems Oy suorittaa ilmastoinnin jäähdytykset Länsi- ja Etelä-Suomen alueella!

Saneerauskohteet ovat usein haasteellisia rajallisen tilan ja putkivetojen suhteen. Pitkän kokemuksemme turvin löydämme teille sopivan ratkaisun, suunnittelemme ja toteutamme sen. Ota yhteyttä ennen kuin helle yllättää.

Uudiskohteissa ilmastoinninjäähdytys on jo usein perusvaatimus. Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen kohteen tilaajan tarpeet ja aikataulun huomioiden.

Kohteita ja ratkaisuja on monia – ammattilainen osaa suositella ja suunnitella sopivimmat ratkaisut eri kohteisiin. Tekniikkana voi olla esimerkiksi välillinen-, VRF- tai vapaajäähdytys tai näiden yhdistelmä. Huomioimme projektin budjetin, vertaamme eri laitteistojen alkuinvestointi- ja elinkaarikustannuksia sekä huomioimme jokaisen projektin erikoistarpeet. Yhteistyöllä löydämme parhaat ratkaisut kulloiseenkin kohteeseen.

Suurkeittiöiden jäähdytys

Tehokasta jäähdytystä keittiöihin! Hanki kattoon asennettavat, ruostumattomasta teräksestä valmistetut ilmanjäähdyttimet Mitsubishi Electriciltä. PCA-sarjan kattomallit soveltuvat ravintola- ja laitoskeittiöiden jäähdytykseen. Laitteet on helppo pitää puhtaana ja niissä on tehokas rasvahöyryn suodatus, joka tarjoaa 1,5-kertaisen tehon tavalliseen suodattimeen verrattuna. Pidä pannu kuumana – me huolehdimme että työskentelytiloissa on sopiva lämpötila.

Tiesitkö, että työnantajan velvollisuus on teknisin toimenpitein huolehtia siitä, että lämpötila työpaikalla pysyy alle +28 °C, kun ulkoilman lämpötila on alle +25 °C? Ensisijaisia ovat ilmanvaihtoon ja lämpölähteiden eristämiseen liittyvät tekniset ratkaisut.

Marine

Laivajäähdytys ja meriolosuhteiden jäähdytysjärjestelmät ovat erikoisosaamistamme. Valitsemme laitteet kohteen erityisvaatimukset huomioiden – laitteiden tulee olla luotettavia ja helposti huollettavia sekä soveltua vaativiin olosuhteisiin. Lisäksi huomioimme varaosien saatavuuden eri puolilla maapalloa.
Toteuttamiamme jäähdytysratkaisuja seilaa niin Barentsin merellä kuin Intian valtamerelläkin – Missä sinun tarpeesi sijaitsee?

Toimialue: Länsi- ja Etelä-Suomi, Suur-Savo. Muut alueet tapauksen mukaan.